Γιουβεντουσ Βιγιαρεαλ / Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο!

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Jfo6xu5f2vahpm
Jfo6xu5f2vahpm from imageservicethumbs.glomex.com
Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' .

Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Qhnp5k0bl1jkxm from www.gazzetta.gr
Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' .

"τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Oi Endekades Sto Gioybentoys Bigiareal Sports Room
Oi Endekades Sto Gioybentoys Bigiareal Sports Room from sportsroom.gr
"τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium.

Η βιγιαρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας του champions league τη γιουβέντους, χάρη στην τριάρα του allianz stadium. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Γιουβεντουσ Βιγιαρεαλ / Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η ισπανική ομάδα έβαλε τρία . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. "τορπιλισμός" του πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook